Danger /!\ Admin
Mesaj Sayısı : 688 Yaş : 28 Nerden : İstanbul Hepsiden En Sevdiğin Kişi : Yasemin Sitemizi Beğendin mi? : HmDe Cohq ...!!! ByLdm ... (: SevimLi Hayvanın : Ruh HaLin : Hepsiden Kimsin? : Kayıt tarihi : 13/10/07
| Konu: Nükhet Duru & Hepsi - Organik Perş. Tem. 31, 2008 2:38 pm | |
| Nükhet Duru & Hepsi - Organik Şarkı Sözü
doğru söze ne denir?? elbette doğru denir doğru söze ne denir?? ve tabi doğru denir doğru söze ne denir?? elbette doğru denir doğru söze ne denir?? ve tabi doğru denir
Ey ahali müjdeler olsun.Benden alın haberi Aştık artık bütün çağları.Şimdi trak savaşları Marka tutkunları stil ikonları… Genç olmalıyım,genç kalmalıyım en güzel ben ben olmalıyım Hatta zamanı durdurmalıyım!
Dayanılmaz şahaneyim..yerli yerinde her yerim! Detoks, hetoks ve botoks. ne gerekirse köleyim!
Ay harikayım bambaşkayım! Her mevsim turfandayım! Kendi rüzgarımda uçurtmayım… Kırmızı halıdaki gibi havalıyım..
Pilates, yoga ve astroloji İlgi alanlarımın hepsi, kızlar mersi(teşekkürler) Ay unutuyordum bir de Charity
doğru söze ne denir?? elbette doğru denir doğru söze ne denir?? ve tabi doğru denir
Organikle Beslenirim Hep standart üzeriyim Önce kendimle ve sonra Dünyayla dalga geçerim Kızlar, kocalara, mocalara sahip olalım 3P’li krem kullanalım, en güzel biz, biz olalım Hatta zamanı durdurmalıyım
Dayanılmaz şahaneyim..yerli yerinde her yerim! Detoks, hetoks ve botoks. ne gerekirse köleyim!
Bu yüzden gevşek sinirlerim… Depresyonu mepresyonu boşverinn… Boşverinnn Gıdıklasın sesi bende gülerim Hayatı ıskalamayın Gözlerinizden öperim…. Kahvaltıyı zengin ederim Öğlenleri brokoli yerim Akşamları pas geçerim sağlıklıyım gerçek güzelim Bakım bu cimrilik etmeyelim İki kaşık bala bir limon suyu ekleyip Yüzümüze ve dekolteye sürelim Ben şahsen genetik olarak gerginim Gözlerinizden öperim
gerçekten çok güzelsin Bambaşka bir alemsin Dayanılmaz şahanesin Aman nazar değmesin(2x)
Dayanılmaz şahaneyim..yerli yerinde her yerim! Detoks, hetoks ve botoks. ne gerekirse köleyim! (2x)
doğru söze ne denir?? bu yüzden gevşek sinirlerim doğru söze ne denir?? ve tabi doğru denir doğru söze ne denir?? gıdıklasın sesi bende gülerim doğru söze ne denir?? ve tabi doğru denir | |
|
_The*ßu$rA_ Banlı Üye
Mesaj Sayısı : 321 Nerden : ----- Hepsiden En Sevdiğin Kişi : gülçin Sitemizi Beğendin mi? : ewet Kayıt tarihi : 08/08/08
| Konu: Geri: Nükhet Duru & Hepsi - Organik Cuma Ağus. 08, 2008 9:12 pm | |
| | |
|
YaSeMinCi Acemi Hepsici
Mesaj Sayısı : 20 Nerden : İstanbul Hepsiden En Sevdiğin Kişi : Yasemin Sitemizi Beğendin mi? : EweT Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Nükhet Duru & Hepsi - Organik Cuma Ağus. 29, 2008 2:33 pm | |
| | |
|
yAsEmİnİm Acemi Hepsici
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 28 Nerden : yaseminim kalbindenn Hepsiden En Sevdiğin Kişi : yASeMin Sitemizi Beğendin mi? : EVeTtTtTTt Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: Nükhet Duru & Hepsi - Organik Paz Ağus. 31, 2008 5:59 pm | |
| | |
|
>>MatMazeLLa<< Acemi Hepsici
Mesaj Sayısı : 69 Nerden : :) Hepsiden En Sevdiğin Kişi : Eren Sitemizi Beğendin mi? : Evet Kayıt tarihi : 20/12/09
| Konu: Geri: Nükhet Duru & Hepsi - Organik Ptsi Ara. 21, 2009 5:36 pm | |
| | |
|