| bi bakın lütfen | |
|
+3BeTuSs14 *-TuĞbA-* [-[ZeYNeP]-] 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
[-[ZeYNeP]-] Acemi Hepsici
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 29 Nerden : HePSi DiYaRı Hepsiden En Sevdiğin Kişi : YaSeMiN Sitemizi Beğendin mi? : Eft Kayıt tarihi : 25/12/08
| Konu: bi bakın lütfen Perş. Ara. 25, 2008 4:13 pm | |
| BEN YENİ ÜYE OLDUM VE ELEŞTRİ YAPIYORUM ELEŞTRİYE AÇIK DEĞİLSENİZ SİTE YAPMICAKTINIZ NEYSE SİTE NORMALDE GAYET GÜZEL.. AMA ADMİN BİLE TAA KASIMDA MASIMDA GİRMİŞ. AYRICA BEN TAM BİR YOSHY FANIYIM YASEMİNİ NE NERDE NE ZAMAN NE YAPIYOR HEP TAKİP EDİYORUM TAKİP DERKEN İNTERNET ÜZERİNDEN TABİİ Kİ NEYSE DEMEK İSTEDİĞİM ŞEY O YOSHY YYNİN YASEMİN YÜRÜK OLDUĞUNA İNANMIYORUM AVATARINDAKİ RESMİ İNTERNETTE ARAŞTIRSAM BENDE BULURUM HATTA BULDUM ONLARIN VAKTİ Mİ VAR Kİ İNTERNETE GİRSİN MANTIK AZCIK BU YAZIMI DİKKATE ALMADAN SİLERSENİZ GERÇEKTEN HİÇ KENDİNİZE BAKMIYOSUNUZ DERS MERS DİYE BAHANE DEMEYİN ÇOK SAÇMA
En son [-[ZeYNeP]-] tarafından Paz Şub. 08, 2009 10:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 29 Nerden : HePSi DiYaRı Hepsiden En Sevdiğin Kişi : YaSeMiN Sitemizi Beğendin mi? : Eft Kayıt tarihi : 25/12/08
| Konu: Geri: bi bakın lütfen Perş. Ara. 25, 2008 4:20 pm | |
| hıı ayrıca eğer o yasemin madem neden admin yapmadınız koskacaa YASEMİN YÜRÜK üye yanii | |
|
| |
| Konu: Geri: bi bakın lütfen Ptsi Ara. 29, 2008 3:39 pm | |
| ayrıca şimdi bunu kafaya hiç takmıcaksınız belki de ama zaman geçtikçe sizde beni anlıcaksınız..! benim üye olduğum bi site vardı gerçekten çok seviyorduk ders mers yaz kış farketmiyodu herkes giriyodu çok canlı bi siteydi ben halen öyle kalmasını istiodum ama qıcık özentiler yüzünden kapandı neyse demek istediğim sizde sitenize özen gösterin SİZ ÖZENMEYİN DİĞERLERİ SİZİN SİTENİZE ÖZENSİN | |
|
| |
*-TuĞbA-* Acemi Hepsici
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Hepsiden En Sevdiğin Kişi : Gülçin Ergül Sitemizi Beğendin mi? : Evet Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: bi bakın lütfen Cuma Ocak 02, 2009 9:01 pm | |
| Bence çok haklısın..Sana katılıyorum! | |
|
| |
| Konu: Geri: bi bakın lütfen Cuma Ocak 23, 2009 1:58 pm | |
| | |
|
| |
BeTuSs14 Co-Admin
Mesaj Sayısı : 809 Yaş : 30 Nerden : iStAnBuL Hepsiden En Sevdiğin Kişi : cemre ve yoshym Sitemizi Beğendin mi? : hep beeniyodum :)) Kayıt tarihi : 03/10/07
| Konu: Geri: bi bakın lütfen Salı Şub. 10, 2009 6:04 pm | |
| 1-fLood yasak!! 2-ßiz de anLadık zaten senin bizi uyarmana qerek yok 3-adminLerin ne zmn qirip qirmediqi sni hiç iLqiLendirmez!! | |
|
| |
şerife_cemre Acemi Hepsici
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 29 Nerden : istanbul Hepsiden En Sevdiğin Kişi : cemreee Sitemizi Beğendin mi? : evet Kayıt tarihi : 27/01/09
| Konu: Geri: bi bakın lütfen Çarş. Şub. 11, 2009 1:45 am | |
| kızızm bu ne yha ne dedini anlasam biride gitmiş katılıorum yazmış bnn nesine katlıon kız kralları çiğnemiş 100 kere flood yapmış bide siteyi kötülüo biride ordan haklısın dio admnler bn olsam bu kızı bnlarım | |
|
| |
cemre_deniz Moderator
| Konu: Geri: bi bakın lütfen Ptsi Şub. 16, 2009 4:11 pm | |
| belki kızın işi var girmiyoo BİRDE FLOOD YASAK | |
|
| |
Danger /!\ Admin
Mesaj Sayısı : 688 Yaş : 28 Nerden : İstanbul Hepsiden En Sevdiğin Kişi : Yasemin Sitemizi Beğendin mi? : HmDe Cohq ...!!! ByLdm ... (: SevimLi Hayvanın : Ruh HaLin : Hepsiden Kimsin? : Kayıt tarihi : 13/10/07
| Konu: Geri: bi bakın lütfen C.tesi Mart 14, 2009 11:28 pm | |
| éVet ßétuL'n Dedii qßi fLood fLn Yapmısın ... Yoshy YY yé Kmse iNanmyo Ztn ... Sén Kmsenn Grmesine Karısamassn !!!!!!!!! ßu AraLar YaqmurDa ßénDe Yoqunuz...ßayaDr...AyrıCa ßir Dahakina ßanLanıcaksn! | |
|
| |
endoplazmik.redikulum Acemi Hepsici
Mesaj Sayısı : 3 Nerden : nereye.. Hepsiden En Sevdiğin Kişi : leydi elizabeth Sitemizi Beğendin mi? : sanane Kayıt tarihi : 26/11/09
| Konu: Geri: bi bakın lütfen Perş. Kas. 26, 2009 9:27 pm | |
| ne diyonuz ya kız düşüncelerini yazmış siteyi kötülememiş bile banlancaksın diyosunuz.!! tabi işinize gelmedi ya söyledikleri hemen banlayın. bu mudur sizin üyelerinize gösterdiğiniz değer. üyelerin düşünceleri işinize gelmediğinde banlıyomusunuz! burda onun tek hatası 'flood' yapmış olması ve daha yeni bi üye biraz tolerans tanıyabilirsiniz ama yok işte.. | |
|
| |
| bi bakın lütfen | |
|